Uusin opein kohti alkavaa kesää!

Korona-aika on ollut meillä Nostemedialla opettavaista aikaa. Pitää osata olla joustava, luova, sinnikäs ja paljon muutakin, jotta pärjää uudessa ajassa. Tämä on saanut meidät tekemään sisäisesti paljon mietintää ja  koko porukan voimin työstimme sitä, miten meidän kannattaa jatkossa sisäisesti järjestäytyä.

Tämän tuloksena teimme seuraavia ulospäin näkyviä muutoksia: 

  • Mikael Teperin uusi nimike on COO (Chief Operating Officer) hän nimensä mukaisesti pitää käytännön tasolla huolta siitä,  että tuotteistus, prosessit ja muu päivittäinen tekeminen liikkuu eteenpäin sujuvasti.

  • Harri Virtanen on tästä eteenpäin CCO (Chief Commercial Officer) eli kehittää liiketoiminnan eri osa-alueita (kuten esimerkiksi ohjelmallinen ostaminen) ja toimii myös meidän äänitorvenamme ulkoisesti

  • Antti Kaiponen edelleen CEO. Mutta sillä muutoksella että kaikki henkilöstövastuu on minulla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu edelleen samat asiat kuin aiemmin, kuten julkaisijaliiketoiminta ja muu hallinto. 

Itse uskon siihen, että vaikka koronan aiheuttama poikkeusaika tästä hiipuukin päivittäisestä elämästä, niin ”digiloikka”  joka tämän seurauksena tehtiin, jää elämään. 

Vahva painotus  etätyön tekemiseen ja etäpalaverit ovat uutta arkea. – Ja se on enemmän kuin OK. 

Meillä etätyöllä ei ole ollut vaikutusta esimerkiksi tuloksellisuuteen tai työn suorittamiseen, yleinen työhyvinvointi on parantunut jo pelkästään siltä osin, että etämoodissa säästämme aikaa työmatkoissa.

Ainoita miinuspuolia on (kuten varmaan muillakin) on löytää oikea, toimiva tapa viestiä. Informaation kulkeminen kaikille, kirjoitettu sana vs. lausuttu ja yhteisen ajan järjestäminen. Mutta nämäkin haasteet on tunnistettu ja teemme yhdessä töitä näiden eteen. 

Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa kesää ja loppuvuotta, tsemppiä myös sinulle!

Millaisia ajatuksia heräsi? Tavataan ja jutellaan lisää! 

Antti, 050 537 2305, antti@nostemedia