Vauvan odotus

Haluatko tavoittaa raskaana olevat tehokkaasti?

Mainospaikalla Vauvan odotus -kirjassa olet mukana odottajan elämässä ensimmäisistä neuvolakäynneistä alkaen! Tule nähdyksi juuri oikealla hetkellä, juuri oikeassa ympäristössä.

Vauvan odotus on Suomen suosituin raskausopas.

Vauvan odotus opas on täynnä artikkeleita ja tietoa vauvan kehityksestä ja äidille tapahtuvista muutoksista aina syntymään asti. Sen avulla tavoitat sitoutuneet lukijat oikeassa ympäristössä.Kirja kulkee vanhempien mukana koko raskausajan, eli kyse ei ole yksittäisestä kampanjasta, vaan vuoden kestävästä kumppanuudesta. Tuotteen avulla tavoitat sitoutuneet lukijat ympäristössä, joka koetaan luotettavaksi ja informatiiviseksi.Vauvan Odotus -opas on tyylikäs, inspiroiva ja luotettava tietolähde tuleville vanhemmille – sen journalistiset artikkelit vastaavat juuri niihin kysymyksiin, joita odottajat pohtivat. Kirja jaetaan neuvoloiden kautta heti raskauden alkumetreillä, ja se kulkee mukana koko odottajan raskausmatkan ajan: sen sisältöihin palataan kerta toisensa jälkeen, kuukausien kuluessa.

Lukijoista 64 % on sitä mieltä, että mainosviestit sopivat hyvin tai erittäin hyvin kirjaan.

Vauvan Odotus -oppaan lukijoiden mielestä parasta kirjassa on seurata raskausviikkojen kehitystä. Kirja saa myös paljon kiitosta selkeydestään, sekä mahdollisuudesta kirjata omia muistiinpanoja raskauden eri vaiheista. Opasta luetaan usein myös yhdessä puolison kanssa.

Mainospaikat ja näkyvyysratkaisut

Mainospaikkoja Vauvan odotus -oppaassa on erilaisia: sisäsivuilta on tarjolla aukeama, koko sivu tai puolikas sivu.

Mainoksesi voidaan sijoittaa toivomasi raskausviikon tai artikkelin läheisyyteen, jolloin se liittyy luontevasti osaksi tiettyä raskauden vaihetta tai teemaa. Myös sisäkansiin on mahdollista saada mainospaikat.

Lisäksi voimme toteuttaa sisällössä esimerkiksi rasti ruutuun -listoja, sudoku/ristikko/värityskuvia, tai lisätä vaikkapa kysymyskartoituksen odottajan olosta/ kokemuksista yrityksen omalla ilmeellä. “Milestone cards” –vauvakortit on myös mahdollista toteuttaa yrityksen ilmeellä.

Ideoidaan yhdessä!

mikael.teperi@yoc.com /  040 356 1332

“Selkeys! Ihana oli lukea viikko viikolta miten raskaus etenee ja oikean viikon kohdalla tuli myös Vauvan Odotus 2019 -kirja - vanhempien huomioita.”
“Parasta on ohjeet mitä saa ja ei saa syödä raskauden ja imetyksen aikana. Lisäksi hyvin selkeästi ja informoidusti kerrotut vaiheet raskauden etenemisestä. Kaikki osapuolet on kirjassa otettu hyvin huomioon. Suosittelen kirjaa lämpimästi!”
"Sitä oli ihana selailla aina sohvan nurkassa iltasella”
“Lapsille jää mukava muisto”
“Luin viikoittain raskauden aikana”
“Kätevä tietopaketti, jonka voi unohtaa miehenkin luettavaksi”
Previous slide
Next slide

Tietoa ja oivalluksia raskausmatkalle

Vauvan odotus -oppaassa käydään raskausviikot läpi havainnollisesti ja kiehtovasti, kertoen mitä tapahtuu sikiölle ja äidille. Lisäksi kiinnostavat artikkelit tarjoavat neuvoja, ratkaisuja ja vastauksia raskauden yleisimpiin yllättäviin tilanteisiin.

Kirja on jakelussa kaikissa Suomen yli 750 neuvolassa – haluamme tarjota jokaiselle odottajalle mahdollisuuden saada se itselleen.

Mainospaikkoja oppaassa on rajattu määrä, varaa siis nopeasti omasi!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

mikael.teperi@yoc.com /  040 356 1332

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, tartu puhelimeen tai jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tehokasta markkinointia!

Mainostajat: Harri 040 353 3090

Yhteistyö, julkaisijat: Heidi 040 359 2328 

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Pursimiehenkatu 26 B
00140 Helsinki
+358 40 3592 328

Vilja Juvonen

Account Manager
vilja.juvonen@yoc.com

Harri Virtanen

CCO, Partner
harri.virtanen@yoc.com
040 353 3090

Mikael Teperi

COO, partner
mikael.teperi@yoc.com
040 356 1332

Materiaalien toimitus

adops@yoc.fi

Ohjelmallinen

adops@yoc.fi