Vauvan odotus

Haluatko tavoittaa raskaana olevat tehokkaasti?

Mainospaikalla Vauvan odotus -kirjassa olet mukana odottajan elämässä ensimmäisistä neuvolakäynneistä alkaen! -Tule nähdyksi juuri oikealla hetkellä, juuri oikeassa ympäristössä.

Vauvan odotus on Suomen suosituin raskausopas.

Vauvan odotus opas on täynnä artikkeleita ja tietoa vauvan kehityksestä ja äidille tapahtuvista muutoksista aina syntymään asti. Sen avulla tavoitat sitoutuneet lukijat oikeassa ympäristössä.

Kirja kulkee vanhempien mukana koko raskausajan, eli kyse ei ole yksittäisestä kampanjasta, vaan vuoden kestävästä kumppanuudesta. Tuotteen avulla tavoitat sitoutuneet lukijat ympäristössä, joka koetaan luotettavaksi ja informatiiviseksi.

Vauvan Odotus -opas on tyylikäs, inspiroiva ja luotettava tietolähde tuleville vanhemmille – sen journalistiset artikkelit vastaavat juuri niihin kysymyksiin, joita odottajat pohtivat. Kirja jaetaan neuvoloiden kautta heti raskauden alkumetreillä, ja se kulkee mukana koko odottajan raskausmatkan ajan: sen sisältöihin palataan kerta toisensa jälkeen, kuukausien kuluessa.

Mainospaikat ja näkyvyysratkaisut

Mainospaikkoja Vauvan odotus -oppaassa on erilaisia: sisäsivuilta on tarjolla aukeama, koko sivu tai puolikas sivu.

Mainoksesi voidaan sijoittaa toivomasi raskausviikon tai artikkelin läheisyyteen, jolloin se liittyy luontevasti osaksi tiettyä raskauden vaihetta tai teemaa. Myös sisäkansiin on mahdollista saada mainospaikat.

Lisäksi voimme toteuttaa sisällössä esimerkiksi rasti ruutuun -listoja, sudoku/ristikko/värityskuvia, tai lisätä vaikkapa kysymyskartoituksen odottajan olosta/ kokemuksista yrityksen omalla ilmeellä. “Milestone cards” –vauvakortit on myös mahdollista toteuttaa yrityksen ilmeellä.

Ideoidaan yhdessä!

mikael@nostemedia.fi  /  040 356 1332

teea@nostemedia.fi /  040 593 8983

Lukijoista 64 % on sitä mieltä, että mainosviestit sopivat hyvin tai erittäin hyvin kirjaan. 

Vauvan Odotus -oppaan lukijoiden mielestä parasta kirjassa on seurata raskausviikkojen kehitystä.  Kirja saa myös paljon kiitosta selkeydestään, sekä mahdollisuudesta kirjata omia muistiinpanoja raskauden eri vaiheista. Opasta luetaan usein myös yhdessä puolison kanssa.

“Selkeys! Ihana oli lukea viikko viikolta miten raskaus etenee ja oikean viikon kohdalla tuli myös Vauvan Odotus 2019 -kirja - vanhempien huomioita.”
“Parasta on ohjeet mitä saa ja ei saa syödä raskauden ja imetyksen aikana. Lisäksi hyvin selkeästi ja informoidusti kerrotut vaiheet raskauden etenemisestä. Kaikki osapuolet on kirjassa otettu hyvin huomioon. Suosittelen kirjaa lämpimästi!”
"Sitä oli ihana selailla aina sohvan nurkassa iltasella”
“Lapsille jää mukava muisto”
“Luin viikoittain raskauden aikana”
“Kätevä tietopaketti, jonka voi unohtaa miehenkin luettavaksi”
Previous
Next

 

Tietoa ja oivalluksia raskausmatkalle

Vauvan odotus -oppaassa käydään raskausviikot läpi havainnollisesti ja kiehtovasti, kertoen mitä tapahtuu sikiölle ja äidille. Lisäksi kiinnostavat artikkelit tarjoavat neuvoja, ratkaisuja ja vastauksia raskauden yleisimpiin yllättäviin tilanteisiin.

Kirja on jakelussa kaikissa Suomen yli 750 neuvolassa – haluamme tarjota jokaiselle odottajalle mahdollisuuden saada se itselleen.

Mainospaikkoja oppaassa on rajattu määrä, varaa siis nopeasti omasi!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

mikael@nostemedia.fi  /  040 356 1332

teea@nostemedia.fi /  040 593 8983

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua , jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
+358 40 3592 328

Harri Virtanen

harri@nostemedia.fi
040 353 3090

Mikael Teperi

mikael@nostemedia.fi
040 356 1332

Heidi Hurskainen

heidi@nostemedia.fi
040 359 2328

Toni Olkkonen

toni@nostemedia.fi
040 085 3523

Anna Turunen

anna@nostemedia.fi
040 838 4328

Antti Kaiponen

antti@nostemedia.fi
050 537 2305