Uutis­kirjeet

Saat meiltä inbound-markkinointia tukevat uutiskirjeratkaisut, joiden avulla tavoitat halutun yleisön tehokkaasti heitä kiinnostavassa sisällössä.

Uutiskirjeet toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja uutiskirjeen tilaajat ovat sitoutuneita kyseisen median seuraajia.

Uutiskirjeiden sähköpostikantojen koot sekä profiilit vaihtelevat paljon medioittain ja yksi uutiskirjeiden vahvuuksista onkin juuri tietystä aihealueesta tai verkkomediasta kiinnostuneiden tavoittaminen.

Uutiskirjeiden tilaajat myös odottavat relevanttia sisältöä, esimerkiksi matkailumedioista uutiskirjeen tilanneet ovat antaneet suostumuksensa siihen, että heille saa toimittaa ajankohtaisia ja kiinnostavia matkatarjouksia. Vastaavasti raskaana olevat tai vauva-arkea elävät perheet vastaanottavat kiinnostuneina Vau.fi:n uutiskirjeen antamaa lisäinfoa uudesta elämänvaiheestaan. 

Mainontaan kannattaa asettaa tavoite sekä selvä strategia siitä, mitä kampanjalla halutaan saada aikaiseksi. Ilman suuntaa tai tarkempaa suunnitelmaa uutiskirjemainonta jää helposti valveutuneempien mainostajien jalkoihin.  Myös kampanjan mittarit on helpompi asettaa, jos suunta on selkeä.

Lue lisää blogista!

 

Kysy eri vaihtoehdoista ja uutiskirjemahdollisuuksista lisää myynnistämme, uutiskirjeitä tarjoavat kanavat löydät myös suunnittelutyökalustamme

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Eerikinkatu 27
00180 Helsinki
+358 40 3592 328