Uutis­kirjeet

Saat meiltä inbound-markkinointia tukevat uutiskirjeratkaisut, joiden avulla tavoitat halutun yleisön tehokkaasti heitä kiinnostavassa sisällössä.

Uutiskirjeet toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja uutiskirjeen tilaajat ovat sitoutuneita kyseisen median seuraajia.

Uutiskirjeiden sähköpostikantojen koot sekä profiilit vaihtelevat paljon medioittain ja yksi uutiskirjeiden vahvuuksista onkin juuri tietystä aihealueesta tai verkkomediasta kiinnostuneiden tavoittaminen.

Uutiskirjeiden tilaajat myös odottavat relevanttia sisältöä, esimerkiksi matkailumedioista uutiskirjeen tilanneet ovat antaneet suostumuksensa siihen, että heille saa toimittaa ajankohtaisia ja kiinnostavia matkatarjouksia. Vastaavasti raskaana olevat tai vauva-arkea elävät perheet vastaanottavat kiinnostuneina Vau.fi:n uutiskirjeen antamaa lisäinfoa uudesta elämänvaiheestaan.

Mainontaan kannattaa asettaa tavoite sekä selvä strategia siitä, mitä kampanjalla halutaan saada aikaiseksi. Ilman suuntaa tai tarkempaa suunnitelmaa uutiskirje­mainonta jää helposti valveutuneempien mainostajien jalkoihin. Myös kampanjan mittarit on helpompi asettaa, jos suunta on selkeä.

Uutiskirjeiden sähköpostikantojen koot sekä profiilit vaihtelevat paljon medioittain ja yksi uutiskirjeiden vahvuuksista onkin juuri tietystä aihealueesta tai verkkomediasta kiinnostuneiden tavoittaminen. Uutiskirjeiden tilaajat myös odottavat relevanttia sisältöä, esimerkiksi matkailumedioista uutiskirjeen tilanneet ovat antaneet suostumuksensa siihen, että heille saa toimittaa ajankohtaisia ja kiinnostavia matkatarjouksia. Vastaavasti raskaana olevat tai vauva-arkea elävät perheet vastaanottavat kiinnostuneina Vau.fi:n uutiskirjeen antamaa lisäinfoa uudesta elämänvaiheestaan. Mainontaan kannattaa asettaa tavoite sekä selvä strategia siitä, mitä kampanjalla halutaan saada aikaiseksi. Ilman suuntaa tai tarkempaa suunnitelmaa uutiskirjemainonta jää helposti valveutuneempien mainostajien jalkoihin. Myös kampanjan mittarit on helpompi asettaa, jos suunta on selkeä.

Lue lisää blogista!

Kysy myös eri vaihtoehdoista ja uutiskirje­mahdollisuuksista omalta yhteyshenkilöltäsi,

Marketing Finlandin kanssa yhteistyössä toteutetun webinaarin uutiskirjeistä markkinointi­kanavana pääset katsomaan täältä! (Huom! palvelu vaatii kirjautumisen)

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, tartu puhelimeen tai jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tehokasta markkinointia!

Mainostajat: Harri 040 353 3090

Yhteistyö, julkaisijat: Heidi 040 359 2328 

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Pursimiehenkatu 26 B
00140 Helsinki
+358 40 3592 328

Vilja Juvonen

Account Manager
vilja.juvonen@yoc.com

Harri Virtanen

CCO, Partner
harri.virtanen@yoc.com
040 353 3090

Mikael Teperi

COO, partner
mikael.teperi@yoc.com
040 356 1332

Materiaalien toimitus

adops@yoc.fi

Ohjelmallinen

adops@yoc.fi