Asunnottomien Yö 2021
- Keräyshaaste!

Meillä Suomessa on tuhansia asunnottomia. Elämä voi luisua raiteiltaan joskus ihan pienestäkin syystä. Näiden poikkeuksellisen epävarmojen ja vaikeiden vuosien pelätään vaikuttavan asunnottomuuden kasvuun, sekä asunnottomien entisestään heikompaan asemaan.  Apu on entistä enemmän tarpeen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Haastamme nyt sinut ja yrityksesi osallistumaan Asunnottomien yö -keräykseen kanssamme!

Vva ry on asunnottomien itsensä vuonna 1986 perustama kansalaisjärjestö, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Lahjoitukset  käytetään asunnottomuutta kokevien parissa tehtävään matalan kynnyksen suoraan auttamis- ja kohtaamistyöhön, jonka tarkoituksena on varmistaa, että erityisen heikossa asemassa olevat ihmiset pääsevät tarvitsemiensa palveluiden ja asumisen piiriin ja saavat vaikuttaa saamiensa palveluiden laatuun.

Toimitamme asiakkailtamme sekä yhteistyökumppaneiltamme suurella sydämellä kerätyt lahjoitukset Vailla vakinaista asuntoa ry  kautta päiväkeskus Vepan ja myöhemmin talvikaudella avattavalle yökeskus Kalkersin kävijöille. 

Osallistu sinäkin, haasta kollegasi mukaan keräykseen ja laita #hyväkiertämään!

Miten voit auttaa?

Kysyimme VVA ry:n viestintä – ja varainhankinnasta, mille tänä vuonna on eniten tarvetta; 

 • Repuille, urheilukasseille ja vöille.
 • Uusille puuvillaisille perusalushousuille ja puuvilla/tennissukille on aina tarvetta (alusvaatteet ja sukat ovat siis ainoat, mitä toivotaan kävijöille uutena). Naisten urheilutoppimaiset yläosat ja rintsikat voivat olla käytettyjä, mutta tosi siistissä kunnossa.
 • Vaatteista katujen kulutusta kestävät (mielellään vettä ja tuulta jotenkuten pitävät) takit ja ulkoilu/retkeilykengät, farkut ja hupparit, legginsit. Keräykseen tulee paljon itseneulottuja lapasia ja sukkia varsinkin Asunnottomien yön aikana, mutta tuulta pitäviä hanskoja tarvitaan ilmojen kylmetessä ja pipoja.
 • Kävijöistä enemmistö on 18-35-vuotiaita miehiä, mutta myös jonkin verran naisia. Koot enemmistönä M (mutta myös siis S, L, XL). Miehille kengät 42-45, naisille 37-40.  
 • Hygieniatuotteita 😊 ! Eli esim. hammasharjat ja tahnat, dödöt, kondomit, kosteuspyyhkeet yms. Pakkauskoko olisi hyvä olla pienehkö, koska kävijöillä omaisuus kulkee yleensä repussa mukana.
 • Huom! Talvitakkeja keräykseen tulee myös Partioaitan talvitakkikeräyksestä, joten niille ei ole ihan akuuttia tarvetta.

Ohjeet osallistumiseen

 • Osallistu ja haasta kollegasi / yrityksesi, levitä sanaa ja tietoisuutta yrityksenne sisällä. 
 • Teemme keräyksen sinulle helpoksi:  laita viestiä
  sari@nostemedia.fi / heidi@nostemedia.fi  – niin haemme lahjoitukset toimistoltanne (pks) tai Helsingin keskustasta erikseen sovittuina ajankohtina viikolla 41. 
 • Kerro meille saako yrityksenne osallistumisesta kertoa Nostemedian somekanavissa, hehkutamme mielellämme <3
 • Kerätkää lahjoitukset yrityksessänne sovittuun paikkaan ja tulemme noutamaan ne sovittuna ajankohtana, sekä toimitamme ne Vva ry:lle eteenpäin  jaettavaksi.
 • Osallistua voit toki myös lahjoittamalla!

Lämmin kiitos, että välität 

Nostemedia järjestää keräyksen nyt neljättä kertaa, pidetään kiinni tästä yhteisestä perinteestä. Kiitos teille ketkä olette olleet mukana tässä tärkeässä sekä merkityksellisessä vapaaehtoistyössä.

Me pystytään tähän, yhdessä!

#superheroes #yhdessäolemmeenemmän #asunnottomienyö #vvary #vepa #kalkkers #vapaaehtoistyö #yhdessä 

Facebook
LinkedIn
Twitter

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
+358 40 3592 328

Vilja Juvonen

Account Manager
vilja.juvonen@yoc.com

Harri Virtanen

CCO, Partner
harri.virtanen@yoc.com
040 353 3090

Mikael Teperi

COO, partner
mikael.teperi@yoc.com
040 356 1332

Materiaalien toimitus

adops@yoc.fi

Ohjelmallinen

adops@yoc.fi