Töihin Nostemedialle?

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu, vahvassa kasvussa oleva digitaalista markkinointia tarjoava yritys. Haluamme auttaa yrityksiä tekemään omaa markkinointiansa vastuullisesti, vaikuttavasti ja menestyksekkäästi. Tarjoamme  vaikuttavia mainosmahdollisuuksia yli 80 kumppanimediassa.

 

Osaksi Nostemedian perhettä?

Haluatko työpaikan, jota leimaa aito avoimuus ja välittäminen?

Tule osaksi kannustavaa työyhteisöä, taitavien ammattilaisten tiimiin. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja työssä jaksaminen on meille erityisen tärkeää. Organisaatiomme on matala ja turha pönöttäminen ei kuulu Nostemedian kulttuuriin,  työtä tehdään rennolla ja tuloshakuisella otteella, aidosti välittäen <3

Nostemedian laajennettuun työ -perheeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 23 lasta, 8 karvaisempaa koira -lasta ja 4 oman arvonsa tuntevaa kissaa. Tämän vuoksi onkin erityisen arvokasta, että meillä on toisemme sujuvan arjen tukena. Vaikka teemmekin pääosin etämoodissa töitä ja välillä palavereihin osallistutaan saunan lauteilta perhettä paossa, niin yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo. Pyrimme tapaamaan toisiamme myös muun kuin työn merkeissä, esimerkiksi laavulla kahvitellen tai vaikkapa hiihtoladulla. 

Luottamus jokaisen osaamiseen ja oman työn suorittamiseen on kaiken perusta. Teemme kaikki töitä yhteisen tavoitteen eteen ja luotamme siihen, että jokainen on itse oman työtehokkuutensa paras asiantuntija. 

Nostemedian vahvuuksia ovat ehdottomasti;

  • Osaavat kollegat, jotka auttavat sinua kehittämään omaa osaamistasi
  • Mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja yrityksen toimintatapoihin
  • Johto, joka haluaa helpottaa arjen ja työn yhteensovittamista, myös lapsiperheissä.
  • Viihtyisä toimisto parin korttelin päässä Kampin metroasemalta  
  • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön
  • Kilpailukykyinen palkkaus, sekä  kattavat työsuhde-edut
  • Ole juuri sellainen kuin olet, meillä jokainen otetaan vastaan omana itsenään.

#yhdessä teemme myös hyvää!

Tärkeä osa kulttuuriamme on myös hyväntekeväisyys. Olemme vuosittain mukana mm.  VVA Ry:n järjestämässä asunnottomien vaatekeräyksessä, Nenäpäivässä, sekä tuemme Team Rynkeby Helsinkiä.  

Kurkkaa alta avoimet paikat, asenne ja halu oppia merkitsee enemmän kuin pitkä CV. Voit aina ilmoittaa itsestäsi, vaikka sopivia avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan.  Lähetä avoin työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@nostemedia.fi, niin jutellaan lisää!

”Parasta meillä on rento meininki ja joustava työkulttuuri, välillä ollaan Meets-palaverissa etätyöpisteellä saunan lauteilla hupparissa, välillä sateessa koiran kanssa lenkillä tai kovat kaulassa tai korkkarit jalassa matkalla tärkeään livepalaveriin. Uudet työkaverit otetaan heti osaksi jengiä, on yhteisiä kuukausi- ja tiimilounaita, harrasteiltoja ja muita häppeningejä, tietenkin suositusten rajoissa. Kaikessa tekemisessä on aina tilaa huumorille, välillä työkavereiden kanssa itketään ja välillä nauretaan, mutta ja ehkä juuri siksi samaan aikaan saadaan myös hyvällä fiiliksellä tulosta aikaiseksi. Välillä menee vikaan, mutta sekin on ok, virheistä oppii ja asiat kehittyy. Meillä on aidosti timanttinen supersankari-jengi kasassa.”
- Anna, Ad Operations & Programmatic Specialist -
”Meillä on rento ilmapiiri, jopa hyvin perhemäinen. Töihin saat tulla omana itsenäsi, persoonien erilaiset puolet (etenkin vahvuudet) pyritään huomioimaan työarjessa. Joustoa löytyy mm. työskentelyaikoihin - kunhan se toimii molempiin suuntiin. Itselle merkityksellistä on myös mahdollisuus tehdä työajalla erilaisia vapaaehtoistöitä, ne antavat perspektiiviä elämään ja ovat ehdottomasti win-win tilanteita."
- Sari, Account Director -
”Meillä ei olet tilaa turhalle byrokratialle, mahdollisuus kehittää ja kasvattaa omaa osaamista on erittäin tärkeä osa työssä viihtymistä - Jokaista arvostetaan juuri sellaisena kun on ja aina on olkapää valmiina, jos elämä hieman potkii ! "
- Heidi, Project Manager/Producer -

Programmatic Partnership Manager

Oletko sinä Nostemedian uusi #Superhero?

Nostemedian jengiin etsitään uutta talenttia! Meillä avautui uusi avainrooli ohjelmallisen mainonnan parista ja etsimme tulevaisuuteen katsovaa, mainonnasta ja tuotekehityksestä syttyvää ammattilaista. – Jos tunnistit itsesi, laita rohkeasti viestiä, saatamme etsiä juuri sinua!

Nyt avautuneessa Programmatic Partnership Managerin tehtävässä työskentelet itsenäisesti asiakkuustehtävissä, huolehdit Nostemedian ohjelmallisista kumppaneista ja mainostajista, sekä autat heitä löytämään parhaat ratkaisut mediavalikoimastamme. Olet mukana kehittämässä tuotteistusta, ymmärrät digitaalisen mainonnan haasteita ja jatkuvasti kehittyviä mahdollisuuksia.

Olisi huippua jos sinulla olisi muutaman vuoden kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta ja  tunnet mediatoimistomaailmaa. Olet jo toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen markkinoinnin parissa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja uteliaisuutta. Tunnollisuudella ja periksiantamattomalla asenteella pääset jo pitkälle!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Virtanen, 040 353 3090 / Antti Kaiponen, 050 537 2305

Laita hakemuksesi  antti@nostemedia.fi

Account Manager

Meillä on avoinna uusi rooli myyntitiimissä! Oletko sinä meidän uusi myynnin #superhero?

Sytytkö myynnistä, ihmisten kohtaamisesta, tiimityöstä ja uuden oivaltamisesta? Etsimme nyt Nostemedialle itseohjautuvaa, määrätietoista ja digitaalisesta markkinoinnista kiinnostunutta Account Manageria

Account Managerin tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa ja vastuullasi on myös uusasiakashankintaa. Toimit yhdessä julkaisijoidemme ja operatiivisen tiimin kanssa, sekä ideoit ja suunnittelet digitaalisia mainos- ja sisältöratkaisuja. Account Managerin rooliin ei kuulu sisältöjen tuottaminen, kampanjoiden settaus, laskutus tai esihenkilötyö, vaan työskentelet pääosin ”kentällä”. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin sydämessä ja työhön sisältyy liikkumista pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisesti myös kauempanakin. Teemme myös aktiivisesti etämoodissa töitä.  Palkkamuotona on kiinteä pohjapalkka, henkilökohtainen kannustuslisä, sekä monipuoliset työsuhde-edut.  

Olisi hienoa jos sinulla olisi jo pari vuotta kokemusta b2b-myyntityöstä ja on myös iso etu, jos olet jo toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen mainonnan tai markkinoinnin parissa. 

Kiinnostuitko?

Kysy rohkeasti lisää! Antti Kaiponen, 050-5372305 antti@nostemedia.fi

Account Director

Olisitko sinä Nostemedian uusi Account Director?

Etsimme Nostemedian tiimiin myynnistä, markkinoinnista ja tuotekehityksestä kiinnostunutta ja tulevaisuuteen katsovaaa kokenutta Account Directoria johtamaan ja kehittämään strategisia asiakkuuksia.

Asiakkuuskehityksen lisäksi vastuullasi on myös uusasiakashankintaa. Yhdessä mediakumppaneidemme ja operatiivisen tiimin kanssa muotoilet uudenlaisia mainos- ja sisältöratkaisuja asiakkaillemme.

 Mitä odotamme sinulta?

Omaat näkemystä digitaalisen markkinoinnin uusista mahdollisuuksista ja myös ymmärrystä sen haasteista. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja työskentelet sujuvasti osana tiimiä.

Odotamme sinulta myös useamman vuoden kokemusta menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja niiden kehittämisestä. Tunnet ja osaat digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet.

On iso etu, jos mediatoimistomaailma on jo entuudestaan tuttu ja olet aiemmin toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen markkinoinnin parissa. Olet periksiantamaton ja tuloshakuinen myynnin #superhero!

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä. Palkkamuotona on kiinteä pohjapalkka, palkitsemme reilusti onnistumisista. Tukena työssäsi toimii Nostemedian ammattitaitoinen ja rohkea tiimi.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Antti Kaiponen, 050-5372305, antti@nostemedia.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, tartu puhelimeen tai jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tehokasta markkinointia!

Mainostajat: Harri 040 353 3090

Yhteistyö, julkaisijat: Heidi 040 359 2328 

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
+358 40 3592 328

Sari Krause

sari@nostemedia.fi
040 451 6519

Harri Virtanen

harri@nostemedia.fi
040 353 3090

Mikael Teperi

mikael@nostemedia.fi
040 356 1332

Heidi Hurskainen

heidi@nostemedia.fi
040 359 2328

Toni Olkkonen

toni@nostemedia.fi
040 085 3523

Anna Turunen

anna@nostemedia.fi
040 838 4328

Antti Kaiponen

antti@nostemedia.fi
050 537 2305