Rekry

Sopisitko sinä Nostemedian tiimiin? Täältä löydät avoimet työpaikat ja ohjeet hakemiseen. Tule tekemään vastuullista ja kiinnostavaa digimarkkinointia!

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu digitaalisen mainonnan asiantuntijayritys. Palvelemme erilaisia vaikuttajamedioita kaupallistamalla heidän eri kanaviaan monipuolisilla mainonnan ja markkinoinnin ratkaisuilla.

Etsimme jatkuvasti vahvistusta rentoon ja tiiviiseen työyhteisöömme, ole rohkeasti yhteydessä!

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Voit aina ilmoittaa itsestäsi, vaikka sopivia avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan. Lähetä avoin työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@nostemedia.fi, niin jutellaan lisää.

 

Sinustako uusi Nostemedian Account Manager?

 Nostemediassa  avautuu uusi avainrooli myynnistä, markkinoinnista ja tuotekehityksestä kiinnostuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle ammattilaiselle. Nostemedia on kotimainen ja vahvassa kasvussa oleva digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan kasvuyritys, joka kaupallistaa kotimaisia medioita ja tarjoaa mainostajille vaikuttavia mainosratkaisuja yli 80 kiinnostavassa harrastus- ja kohdemediassa. 

Account Managerin tehtävässä työskentelet itsenäisesti asiakkuustehtävissä huolehtien Nostemedian strategisista asiakkuuksista. Vastuullasi on myös uusasiakashankintaa. Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin haasteita ja uusia mahdollisuuksia. Ideoit ja suunnittelet yhdessä julkaisijoiden kanssa uudenlaisia mainos- ja sisältöratkaisuja. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja työhön sisältyy matkustelua pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisesti myös kauempanakin.

Tarjoamme sinulle osana Nostemedian välittävää jengiä mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä uralla kannustavassa työyhteisössä. Palkkamuotona on kiinteä pohjapalkka, henkilökohtainen kannustuslisä sekä työsuhde-edut. 

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta sekä myyntityöstä. On iso etu, jos tunnet mediatoimistomaailmaa ja ymmärrät digitaalisen mainonnan mahdollisuuksia ja olet jo toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen markkinoinnin parissa. Tunnollisuudella ja periksiantamattomalla asenteella pääset jo pitkälle.

Hakuaika: Lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi 30.11.2019 mennessä.

Lisätietoja: Antti Kaiponen, antti@nostemedia.fi

 

 

 

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki
+358 40 3592 328