Töihin Nostemedialle?

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu, vahvassa kasvussa oleva digitaalista markkinointia tarjoava yritys. Haluamme auttaa yrityksiä tekemään omaa markkinointiansa vastuullisesti, vaikuttavasti ja menestyksekkäästi. Tarjoamme  vaikuttavia mainos­mahdollisuuksia yli 90 kumppani­mediassa.

Osaksi Nostemedian perhettä?

Haluatko työpaikan, jota leimaa aito avoimuus ja välittäminen?

Tule osaksi kannustavaa työyhteisöä, taitavien ammattilaisten tiimiin. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja työssä jaksaminen on meille erityisen tärkeää. Organisaatiomme on matala ja turha pönöttäminen ei kuulu Nostemedian kulttuuriin,  työtä tehdään rennolla ja tuloshakuisella otteella, aidosti välittäen <3

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu, vahvassa kasvussa oleva digitaalista markkinointia tarjoava yritys. Haluamme auttaa yrityksiä tekemään omaa markkinointiansa vastuullisesti, vaikuttavasti ja menestyksekkäästi. Tarjoamme  kattavasti erilaisia mainosmahdollisuuksia yli 90 kumppanimediassa,  joissa mainostaja tavoittaa oikean kohderyhmän tehokkaasti. Tavoitamme yli 3,5 miljoonaa suomalaista viikottain monipuolisessa mediaympäristössä, kuten Liiga.fiHidastaelamaa.fi ja Vau.fi.  Katso lisää medioistamme täältä.

Nostemedian laajennettuun työ -perheeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 21 lasta, 8 karvaisempaa koira -lasta ja 5 oman arvonsa tuntevaa kissaa. Tämän vuoksi onkin erityisen arvokasta, että meillä on toisemme sujuvan arjen tukena. Vaikka teemmekin pääosin etämoodissa töitä ja välillä palavereihin osallistutaan saunan lauteilta perhettä paossa, niin yhteisöllisyys on meille tärkeä arvo. Pyrimme tapaamaan toisiamme myös muun kuin työn merkeissä, esimerkiksi laavulla kahvitellen tai vaikkapa hiihtoladulla.

Luottamus jokaisen osaamiseen ja oman työn suorittamiseen on kaiken perusta. Teemme kaikki töitä yhteisen tavoitteen eteen ja luotamme siihen, että jokainen on itse oman työtehokkuutensa paras asiantuntija.

Nostemedian vahvuuksia ovat ehdottomasti;

 • Osaavat kollegat, jotka auttavat sinua kehittämään omaa osaamistasi
 • Mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja yrityksen toimintatapoihin
 • Johto, joka haluaa helpottaa arjen ja työn yhteensovittamista, myös lapsiperheissä.
 • Viihtyisä toimisto parin korttelin päässä Kampin metroasemalta
 • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön
 • Kilpailukykyinen palkkaus, sekä  kattavat työsuhde-edut
 • Ole juuri sellainen kuin olet, meillä jokainen otetaan vastaan omana itsenään.

#yhdessä teemme myös hyvää!

Tärkeä osa kulttuuriamme on myös hyväntekeväisyys. Olemme vuosittain mukana mm.  VVA Ry:n järjestämässä asunnottomien vaatekeräyksessä, Nenäpäivässä, sekä tuemme Team Rynkeby Helsinkiä.

Asenne ja halu oppia merkitsee enemmän kuin pitkä CV. Voit aina ilmoittaa itsestäsi, vaikka sopivia avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan.  Lähetä avoin työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@nostemedia.fi, niin jutellaan lisää!

”Parasta meillä on rento meininki ja joustava työkulttuuri, välillä ollaan Meets-palaverissa etätyöpisteellä saunan lauteilla hupparissa, välillä sateessa koiran kanssa lenkillä tai kovat kaulassa tai korkkarit jalassa matkalla tärkeään livepalaveriin. Uudet työkaverit otetaan heti osaksi jengiä, on yhteisiä kuukausi- ja tiimilounaita, harrasteiltoja ja muita häppeningejä, tietenkin suositusten rajoissa. Kaikessa tekemisessä on aina tilaa huumorille, välillä työkavereiden kanssa itketään ja välillä nauretaan, mutta ja ehkä juuri siksi samaan aikaan saadaan myös hyvällä fiiliksellä tulosta aikaiseksi. Välillä menee vikaan, mutta sekin on ok, virheistä oppii ja asiat kehittyy. Meillä on aidosti timanttinen supersankari-jengi kasassa.”
- Anna, Ad Operations & Programmatic Specialist -
”Meillä on rento ilmapiiri, jopa hyvin perhemäinen. Töihin saat tulla omana itsenäsi, persoonien erilaiset puolet (etenkin vahvuudet) pyritään huomioimaan työarjessa. Joustoa löytyy mm. työskentelyaikoihin - kunhan se toimii molempiin suuntiin. Itselle merkityksellistä on myös mahdollisuus tehdä työajalla erilaisia vapaaehtoistöitä, ne antavat perspektiiviä elämään ja ovat ehdottomasti win-win tilanteita."
- Sari, Account Director -
”Meillä on onnistuttu rakentamaan ilmapiiri, jossa jokainen uskaltaa oma itsensä aidosti. Nostemedialla panostetaan siihen, että jokainen viihtyy työssään. - Mulle on tärkeä kehittyä ja kehittää ja Nostemedialla tämä toteutuu.”
- Harri, CCO / partner -
”Meillä ei olet tilaa turhalle byrokratialle, mahdollisuus kehittää ja kasvattaa omaa osaamista on erittäin tärkeä osa työssä viihtymistä - Jokaista arvostetaan juuri sellaisena kun on ja aina on olkapää valmiina, jos elämä hieman potkii ! "
- Heidi, Project Manager/Producer -

Account Manager

Meillä on avoinna uusi rooli myyntitiimissä! Oletko sinä meidän uusi myynnin #superhero?

Sytytkö myynnistä, ihmisten kohtaamisesta, tiimityöstä ja uuden oivaltamisesta?
Etsimme nyt Nostemedialle itseohjautuvaa, määrätietoista ja digitaalisesta markkinoinnista kiinnostunutta Account Manageria.

Account Managerin tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa ja vastuullasi on myös uusasiakashankintaa.

Account Managerin tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa osana kenttämyyntitiimiämme, ideoit ja suunnittelet digitaalisia mainos- ja sisältöratkaisuja sekä nykyisille, että uusille asiakkaillemme. Käytössäsi on koko Nostemedian tuotevalikoima media- ja mainosratkaisuineen.

Ihannetilanteessa sinulla olisi jo pari vuotta kokemusta B2B -myyntityöstä media-alalla, tai olet muuten jo toiminut digitaalisen mainonnan parissa. Työskentely mediatoimistojen kanssa katsotaan eduksi.

Mutta ennenkaikkea, etsimme henkilöä joka syttyy myynnistä ja asiakastyöstä. On halukas oppimaan ja kehittymään päästäkseen tavoitteisiin. Meidän tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaita menestymään, joten asiakaslähtöisyys sekä erinomaiset kommunikointitaidot ovat työssäsi välttämättömiä.

Toivomme sinulta:

 • Halua oppia ja kehittyä
 • B2B Myyntikokemusta
 • Asiakaspalvelukokemusta ja yhteistyötaitoja
 • Tavoitteellisuutta ja omatoimisuutta
 • Rohkeutta ja sinnikkyyttä

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon ja kannustavan työyhteisön, jossa osaavat kollegat auttavat sinua kehittämään omaa osaamistasi.
 • Viihtyisän toimiston Ruoholahdessa
 • Etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.
 • Kiinteän pohjapalkan n. 2 000 – 2 500 €  ja erinomaisen, tuloksiin sidotun provision.  Tavoitepalkkana näiden yhdistelmästä n. 4 000- 5 000€/ kk, mutta toki enemmänkin onnistuessa!
 • Työsuhde-etuina: lounasetu, liikuntasetelit ja puhelinetu.

Toimistomme sijaitsee Helsingin sydämessä ja työhön sisältyy liikkumista pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisesti myös kauempanakin. Teemme myös aktiivisesti etämoodissa töitä.  

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen: mikael@nostemedia.fi

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä:

Mikael Teperi

mikael@nostemedia.fi / 040 356 1332

Account Director

Olisitko sinä täydellinen Account Director Nostemedialle?

Etsimme meidän tiimiin myynnistä, digitaalisesta markkinoinnista ja ihmisten kohtaamisesta syttyvää Account Directoria. Sinulla on katse tulevaisuudessa ja  olet tarpeeksi kokenut  johtamaan ja kehittämään strategisia asiakkuuksia.Yhdessä mediakumppaneidemme ja operatiivisen tiimin kanssa muotoilet uudenlaisia mainos- ja sisältöratkaisuja asiakkaillemme. Asiakkuuskehityksen lisäksi vastuullasi on myös uusasiakashankintaa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Omaat näkemystä digitaalisen markkinoinnin uusista mahdollisuuksista ja myös ymmärrystä sen haasteista.
 • Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja työskentelet sujuvasti osana tiimiä.
 • Toivomme sinulta myös useamman vuoden kokemusta menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja niiden kehittämisestä.
On iso etu, jos mediatoimistomaailma on jo entuudestaan tuttu ja olet aiemmin toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen markkinoinnin parissa. Olet periksiantamaton ja tuloshakuinen myynnin #superhero!

Tarjoamme sinulle

 • Upean mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi välittävässä ja kannustavassa työyhteisössä.
 • Etätyö mahdollisuuden ja joustavan työajan.
 • Kiinteän pohjapalkan ja erinomaisen, tuloksiin sidotun provision.
 • Työsuhde-etuina: lounasetu, liikuntasetelit ja puhelinetu.
 • Tukena työssäsi toimii Nostemedian ammattitaitoinen ja rohkea tiimi.
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen: mikael@nostemedia.fiTäytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.Lisätietoja tehtävästä: Mikael Teperimikael@nostemedia.fi / 040 356 1332
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, tartu puhelimeen tai jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tehokasta markkinointia!

Mainostajat: Harri 040 353 3090

Yhteistyö, julkaisijat: Heidi 040 359 2328 

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Pursimiehenkatu 26 B
00140 Helsinki
+358 40 3592 328

Vilja Juvonen

Account Manager
vilja.juvonen@yoc.com

Harri Virtanen

CCO, Partner
harri.virtanen@yoc.com
040 353 3090

Mikael Teperi

COO, partner
mikael.teperi@yoc.com
040 356 1332

Materiaalien toimitus

adops@yoc.fi

Ohjelmallinen

adops@yoc.fi