Rekry

Sopisitko sinä Nostemedian tiimiin? Täältä löydät avoimet työpaikat ja ohjeet hakemiseen. Tule tekemään vastuullista ja kiinnostavaa digimarkkinointia!

Nostemedia on vuonna 2014 perustettu digitaalisen mainonnan asiantuntijayritys. Palvelemme erilaisia vaikuttajamedioita kaupallistamalla heidän eri kanaviaan monipuolisilla mainonnan ja markkinoinnin ratkaisuilla.

Etsimme jatkuvasti vahvistusta rentoon ja tiiviiseen työyhteisöömme, ole rohkeasti yhteydessä!

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Voit aina ilmoittaa itsestäsi, vaikka sopivia avoimia paikkoja ei juuri nyt olisikaan. Lähetä avoin työhakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@nostemedia.fi, niin jutellaan lisää.

 

Sinustako uusi Nostemedian Account Manager?

Nostemediassa avautuu uusi rooli myynnistä ja markkinoinnista kiinnostuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle henkilölle. Nostemedia on kotimainen ja vahvassa kasvussa oleva digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan kasvuyritys, joka kaupallistaa kotimaisia medioita ja tarjoaa mainostajille vaikuttavia mainosratkaisuja yli 80 kiinnostavassa harrastus- ja kohdemediassa. 

Account Managerin tehtävässä työskentelet asiakkuustehtävissä ja vastuullasi on myös uusasiakashankintaa. Olet kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin uusista mahdollisuuksia. Yhdessä julkaisijoiden kanssa ideoit ja suunnittelet digitaalisia mainos- ja sisältöratkaisuja. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja työhön sisältyy matkustelua pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta mahdollisesti myös kauempanakin.

 Tarjoamme sinulle osana Nostemedian välittävää jengiämahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja edetä uralla kannustavassa työyhteisössä. Palkkamuotona on kiinteä pohjapalkka, henkilökohtainen kannustuslisä sekä monipuoliset työsuhde-edut. 

 Sinulla on mahdollisesti jo pari vuotta kokemusta b2b-myyntityöstä. On iso etu, jos olet jo toiminut media-alalla tai muuten digitaalisen mainonnan tai markkinoinnin parissa. 

 Hakuaika: Lähetäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi pe 13.12.2019 mennessä.

Lisätietoja: Mikael Teperi, mikael@nostemedia.fi

  

 

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Eerikinkatu 27
00180 Helsinki
+358 40 3592 328