Valmistaudu loppuvuoden sesonkeihin!

Loppuvuosi lähestyy ja verkkokauppa käy kuumana! Sesongin aloittaa marraskuussa Black Friday ja hankintoja tehdään pitkälle joulun alennusmyynteihin asti. Vaikka joulunajan sesonki tuntuisi vielä kaukaiselta, kampanjoihin kannattaa valmistautua juuri nyt

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suuri osa jouluostoksista tehdään ennen joulukuuta

Loppuvuosi tuo mukanaan sesongit joiden aikana osto -ja verkkokäyttäytymisen muutos kiihtyy, Hankintoja tehdään yhä enemmän verkossa. Googlen mukaan 40% jouluostoksista tehdään ennen joulukuuta,  jouluostoksiin liittyvien hakujen kasvu alkaa näkyä jo lokakuun alussa ja nousee erityisesti marraskuussa. 

Nyt on myös hyvä hetki varmistaa verkkokaupan tekninen toimivuus, jotta kaikki toimii oikein ja sujuvasti myös kävijäpiikkien aikana.

 

Vertaa.fi -Suomen suosituin hintavertailusivusto

Vertaa.fi -sivuston käyttäjät ovat etsimässä ja ostamassa haluamaansa tuotetta, marraskuun aikana liikenne jopa triplaantuu! Display mainonnan avulla varmistat, että ostaja valitsee juuri sinun tuotteesi. Nosta mainonnan avulla sesonkietuja ja loppuvuoden alennuksia ja kasvata myyntiäsi!

Varaa alta tehokas etäpalaveri, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu ja varmistetaan paikkasi Suomen suurimman vertailuportaalin kuumimpaan sesonkiin!

 Varaa aika tästä! 

 

Varmista että ostajat valitsevat juuri sinun tuotteesi ja verkkokauppasi

Vertaa.fi -kävijät ovat tottuneita verkko-ostajia ja ovat usein myös erittäin lähellä ostopäätöstä. Sivusto mahdollistaa myös erittäin kohdistetun  markkinoinnin (kategorioittain) juuri oikealla hetkellä, oikeassa paikassa. Vertaan kautta ohjautuu miljoona ostoliidiä kuukaudessa.

Käyttäjät löytävät parhaiten tarpeitaan vastaavat tuotteet etsimällä ja vertailemalla eri tuotteita ja niiden hintoja. Vertaa.fi -palvelussa käy viikoittain 300 000 eri kävijää.

Black Friday viikolla vertaa.fi -kävijöiden kasvu on joissain kategorioissa  jopa 80%

 

 

 

Hintavertailu on tärkeä osa ostoprosessia

Käyttäjätutkimusten mukaan Vertaa.fi:tä käytetään kaikissa ostoprosessin vaiheissa. Vertaa.fi on erinomainen media brändi-tunnettuuden saavuttamisessa, juuri oikeaan aikaan ilman hukkakontakteja. Sivuston kävijät ovat myös erittäin osto-orientoituneita, joten tunnettuuden lisäksi mainostaminen Vertaa.fi -palvelussa lisää myyntiäsi tehokkaasti.

Eikö sinun verkkokauppasi ole vielä mukana Vertaa.fi -tarjoamassa?

Liity nyt! Lokakuun loppuun saakka liittymismaksu 0 € (norm. 150 €) *

Katso listaus hinnasto alta ja ota yhteyttä lisätään sinunkin verkkokauppasi Suomen kuumimmalle hintavertailusivustolle!

*etu koskee vain uusia asiakkaita

Varmista paikkasi - Varaa kampanjasi ajoissa!

Jätä alle yhteystietosi, varmistetaan paikkasi sesongin suosituimmalla hintavertailusivustolla!

Sari Krause

sari@nostemedia.fi
040 451 6519

Ulpu Kattilakoski

ulpu@nostemedia.fi
040 024 7050

Harri Virtanen

harri@nostemedia.fi
040 353 3090

Mikael Teperi

mikael@nostemedia.fi
040 356 1332