Tuomas Oksanen

Account Director

Ota yhteyttä

Tuomas liittyi Nostemedian tiimiin syksyllä 2018. Tuomas näkee, että asiakkaiden liiketoimintaan perehtyminen vaatii ajantasaista ymmärrystä. Älynystyrät on pidettävä korkealla ja ylhäällä sekä silmät ja korvat auki. Markkinoinnin muuttuvassa maailmassa pitää myös olla kokoajan aallonharjalla ja ymmärtää, miten eri kanavat ja markkinat muuttuvat ja mikä toimii ja mikä ei. Mottona: joka päivä voi oppia uutta ja lisää ja huominen voi aina olla parempi kuin eilinen.

Nostemediassa Tuomas arvostaa auttamisen asennetta: “Asiakkaiden auttaminen tuottaa mielihyvää ja menestynyt yhteistyö tuo tyydytystä. Jos asiakas menestyy, niin minäkin menestyn. Luottamus on kaiken a ja o ja siihen pyritään aina yhteistyössä.”

Vapaa-ajallaan Tuomas viettää aikaansa perheen parissa sekä harrastaa frisbeegolfia, autoja ja veneilyä, pyöräilyä sekä erilaisia pallopelejä.

Supervoimina

Asiakkaasta välittäminen ja ymmärrys

Sopeutumiskyky ja ratkaisun löytäminen

Hyvän hengen luonti ja sosiaaliset taidot

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Eerikinkatu 27
00180 Helsinki
+358 40 3592 328