Me olemme Nostemedia

Tervetuloa Nostemediaan! Olemme tehneet pitkään töitä tuloksellisen digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin parissa. Haluamme auttaa yrityksiä tekemään digitaalista markkinointia vastuullisesti, vaikuttavasti ja menestyksekkäästi. Nostemedian medioissa brändisi saa ansaitsemansa huomion luotettavassa ja uskottavassa ympäristössä.

Me välitämme aidosti <3

Mitä teemme ja miten?

Meillä on jatkuva ja kiinteä yhteistyö yli 80 kotimaisen verkkomedian kanssa. Kauttamme löytyvät vaikuttavimmat ja kiinnostavimmat ympäristöt mainostajille, jotka haluavat herätellä ihmisiä ja olla läsnä suomalaisten elämässä luontevimmin ja tuloksellisesti. Ei ole lainkaan yhdentekevää missä yhteydessä viestisi välittyy. 

Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja yhteistyöhön. Meillä on kokenut asiantuntijoiden tiimi, jolla on vahvaa näkemystä ja ymmärrystä markkinasta. Olemme valmiita pistämään itsemme likoon, jotta Sinä ja yrityksesi saatte parhaan mahdollisen vastineen investoinneillenne.

Varmista oma pitkäaikainen näkyvyytesi ja kumppanuutesi Nostemedian edustamissa medioissa. Nostemedian kumppanuusmallin tavoitteena on tuoda uusia asiakkaita, tukea myyntikanavaa sekä vahvistaa muita markkinointitoimenpiteitä.

Nostemedian kumppanuuden kautta:

1) Yritys saa lisää suoraa myyntiä ja uusia asiakkaita (myös markkinointilupia)
2) Tunnettuus kasvaa kuluttajien keskuudessa,  
3) Yritys oppii ja ymmärtää paremmin millainen digitaalinen mainonta toimii tuloksellisesti missäkin ympäristössä ja mediassa.

Kumppanuudet räätälöidään aina brändin ja mainostajan lähtökohdista, sekä liiketoiminnan tavoitteisiin istuviksi. 

 

Miksi Nostemedia?

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos Nostemedian digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia!

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Eerikinkatu 27
00180 Helsinki
+358 40 3592 328