Case Storytel

Storytelille toteutettu sisältöyhteistyö ja sitä seurannut jatkokampanja onnistuivat erinomaisesti. Yhteistyö toi kampanjasivuille paljon liikennettä, joka myös konvertoitui tehokkaasti uusiksi rekisteröityneiksi käyttäjiksi

Sisältöyhteistyö ja jatkokampanja

Yhteistyö toimi mutkattomasti ja Storytelillä oli yhteistyöstä alusta asti positiivinen fiilis. Sisältömarkkinoinnin toteutuksessa huomioitiin sekä brändin identiteetti että Hidasta elämää – verkkoyhteisö, jonka tekijät tuottavat sisältöjä sydämenllä ja lukijansa tuntien. Storytelin jatkokampanjassa toivottiin samankaltaista toteutusta kuin sisältöyhteistyössä, sillä se toimi niin hyvin. Lähestyimme Hidasta Elämää -tiimiä asiakkaan toiveiden ja budjetin kera, ja heidän tiiminsä kehitti idean asiakkaalle.

"Lopputulos oli onnistunut ja sen vahvistaa myös analytiikka. Saimme yhteistyön kautta kustannustehokkaalla tavalla huimasti liikennettä kampanjasivullemme, ja mikä tärkeintä, liikenne konvertoitui myös uusiksi rekisteröityneiksi käyttäjiksi"

Tulokset

Sisältöyhteistyö

Jatkokampanja

Kiinnostuitko?

Olemme täällä sinua varten. Jos digitaalisen markkinoinnin palvelut kiinnostavat sinua, tartu puhelimeen tai jätä yhteystietosi meille. Tehdään yhdessä vaikuttavaa ja tehokasta markkinointia!

Mainostajat: Harri 040 353 3090

Yhteistyö, julkaisijat: Heidi 040 359 2328 

Yhteystiedot

Y-tunnus: 2655637-3

Pursimiehenkatu 26 B
00140 Helsinki
+358 40 3592 328

Vilja Juvonen

Account Manager
vilja.juvonen@yoc.com

Harri Virtanen

CCO, Partner
harri.virtanen@yoc.com
040 353 3090

Mikael Teperi

COO, partner
mikael.teperi@yoc.com
040 356 1332

Materiaalien toimitus

adops@yoc.fi

Ohjelmallinen

adops@yoc.fi